4 Followers
12 Following
renehasekamp

Rene Hasekamp

I read books (and place a review here afterwards) in the following categories Mystery/Detective, British literature (mostly older books, from Gutenberg.org), Adventure, some Dutch lieterature and more.

My top favorite writers are John Galsworthy, Wilkie Collins, Charles Dickens, but among my five-star reviews you will also find (debuts of) contemporary writers. A recent example is Gillian Flynn. I mostly read ebooks.

 

Currently reading

King Bhumibol Adulyadej: A Life's Work
Dominic Faulder, Nicholas Grossman
Progress: 96/400 pages
The Jacques Futrelle Megapack: 47 Tales of the Thinking Machine and Others
Jacques Futrelle
Progress: 905/1417 pages
De fatale tweeling - Horst Eckert Dit is een politieroman waar erg veel in gebeurt, en verschillende afdelingen (en personen) van de politie hebben te maken met de diverse misdrijven. Ik vind het knap hoe de auteur deze veelheid aan personen en gebeurtenissen zodanig weet te beschrijven dat je als lezer de draad niet kwijtraakt. Ook diverse privé gebeurtenissen van de personager komenb goed uit de verf.Bijna alles heeft uiteindelijk met alles te maken en de stukjes vallen aan het eind prima in elkaar, met nog een mooi beschreven climax. Toch ontbreekt het ook niet aan een paar onverwachte wendingen. Dit is - samenvattend - een van de beste politieromans die ik de laatste jaren gelezen heb. Daarom geef ik hem graag vijf sterren.